Holdledere Toilet

Toilethold 1

Michael
Holdleder
Skriv en mail til Mikael

Mikael skriver om sig selv:
84’er og fra Kolding, jeg startede på Llf efter Midtfyns Festivallen lukkede, har været bartender, smøg-sælger og nu i girafbanden, alle mine ture har været fede på hver deres måde og jeg prøver nu som holdleder, hvor jeg håber at kunne hjælpe og sprede den gode stemning endnu mere, ser frem til at se mit hold igen og endnu en god tur med arbejde, sjov & ballade.

Diana
Holdleder 
Skriv en mail til Diana
Diana skriver om sig selv:
“Frisk kvinde fra 1974, alenemor til en datter fra 2009 og en søn fra 2004. Bor i Nykøbing Falster, arbejder som skolesekretær og er sideløbende i gang med en akademiuddannelse inden for det kommunale.
Min debut på LLF var i 2015 på vagtholdet, men blev inspireret til at tage tjansen som holdleder i Girafbanden. Det bliver en fantastisk udfordring ,og jeg glæder mig sindssygt til at møde alle de glade medarbejdere på mit hold. Jeg håber de, lige som mig og mine børn, bliver bidt af den fantastiske LLF-stemning og det fantastiske sammenhold der er i Girafbanden.”

 

 

Toilethold 2

Mia
Holdleder 
Skriv en mail til Mia
Mia skriver om sig selv:

Hej jeg hedder Mia og er fra 1976. Jeg bor til daglig i Odense sammen med mine to drenge Tobias fra 2007 og Toke fra 2010. Jeg blev udlært kok i 1997 i Silkeborg, og arbejder stadigvæk indenfor faget. De sidste 10 år har jeg været ansat på OUH, hvor jeg laver mad til personalet. Jeg var med for første gang på langelandsfestival🎶 2018  sammen med mine drenge, og tænkte det er bestemt ikke sidste gang. Året efter har jeg så fået lov til at prøve kræfter med at være holdleder for toilethold 6, som jeg glæder mig meget til😃 Så tøv ikke med at skrive til mig og spørg endelig løs, så skal jeg gøre mit bedste for at svare på alle de spørgsmål du måtte have…. Ses vi❓

Kamilla
Holdleder 
Skriv en mail til Kamilla
Kamilla skriver om sig selv:
Jeg er fra 1994.
Jeg bor i Rødekro, Sønderjylland med min kæreste og ingen børn. Jeg er ved at uddanne mig som social og sundhedsassistent, så at have meget om ørene og folk omkring mig, det er noget jeg brænder for.
Jeg har været på festival som barn, da mine forældre arbejdede for Girafbanden, og da jeg kunne selv tog jeg afsted valgte jeg Girafbanden og har været fast der en del år nu. Da chancen kom om holdleder posten, greb jeg den, og jeg glæder mig meget til at komme igang.
Jeg er altid en glad og positiv person, så håber i vil være med på mit hold og lad os så have en fed festival med nogen gode arbejdstimer sammen.
Vi ses, alle er glade!

 

 

Toilethold 3

Rikke
Holdleder
Skriv en mail til Rikke
Rikke skriver om sig selv:

 

 

Monica1929438_8612454505_394_n
Holdleder 
Skriv en mail til Monica
Monica skriver om sig selv.
Jeg er fra 86 og kommer fra Herlev Jeg har to børn fra 2010 og 2008. Til daglig er jeg freelance kok. Mit første år på LLF var som 12 årig i ’98. Derefter fulgte 4 festlige år og så en lang pause.I 2007 og 2009 kom jeg endelig afsted igen, begge gange var jeg gravid, så det blev bare stille og rolige ferier. I 2013 fik jeg igen muligheden for at komme afsted, pengepungen var rimelig tom, så jeg spurgte efter et job ved billetsalget og fik Martins nummer. Dagen efter var jeg ansat på reserveholdet. Efter et par år som medarbejder hos Line, blev jeg tilbudt Jobbet som holdleder på Toilethold Jeg er meget forventningsfuld og jeg glæder mig til at arbejde sammen med jer alle.

 

 

 

Toilethold 4


René
Holdleder
Skriv en mail til René
René skriver om sig selv:
Jeg hedder René og er fra 81. Jeg kommer fra Møn og har to rødder, som også er med på festivalen

 

Henriette
Holdleder
Skriv en mail til Henriette
Henriette skriver om sig selv:

Mit navn er Henriette, jeg er årgang ‘81. Er bosiddende på Møn og mor til to unger – en pige fra ‘04 og en dreng fra ‘06 Jeg arbejder til hverdag som sygeplejerske i kommunen og er her arbejdsmiljø repræsentant. Jeg havde min debut på Langelandsfestivalen i ‘14. Har tidligere været på køkkenhold og toilethold. Og i ‘19 er jeg blevet holdleder. Glæder mig til en fed oplevelse med jer alle i uge 30 ☺️

 

 

LotteLotte
Holdleder på toilethold før-før
Skriv en mail til Lotte
Lotte skriver om sig selv:
Jeg hedder lotte kommer fra Langeland hvor jeg bor sammen med min mand Jens, som er Teamleder på opbygningen og nedpakningen. Jeg har kommet på festivalen siden 1995 hvor jeg var afsted sammen med min søster, mand og vores børn.  I 2003 blev jeg medarbejder i girafbanden. I 2012 fik jeg muligheden for at være holdleder for pitten og nu for før før holdet. Idag tager jeg afsted med hele familien, mine nu store børn og børnebørn. Jeg ser hvert år frem til en fantastisk uge på Langeland, i godt selskab og med massere af god musik.