Ansøgningsskema

 

Vi er så småt startet op.

Basen er åben og du kan som ny, ansøge, eller tilmelde dig endnu en gang.

Hvis ikke du er oprettet i CrewBasen, er det her du trykker. Så kommer du ind på tilmeldings siden. Det første du skal svare på er hvilken form for Crew du gerne vil være, ”Crew Classic” eller ”Crew Light”.  Vi har i girafbanden mulighed for at tilbyde dig både Classic og Light.

Herefter skal du udfylde formularen, du skal vælge Girafbanden som arbejdsområde.

Når du har udfyldt og indsendt ansøgningen vil du modtage en mail, hvor du skal bekræfte at du har oprettet dig. Derefter tager du kontakt til den holdleder som leder det hold der lige passer til dig, og denne vil så hurtigst muligt flytte dig over på holdet.

 

Hvis du allerede er tilmeldt i CrewBasen og blot skal logge ind på din profil. Her skal du bruge din e-mail, samt dit kodeord. Hvis ikke du kan huske det, kan du få tilsendt et nyt inde på siden. Du vil blive bedt om at “aktivere” dig til endnu et år. Du er ikke på holdet før du er aktiveret.

Når du er logget ind, er du som udgangspunkt sat på det hold du var tilmeldt i 2018. Ønsker du at arbejde på et andet hold eller i et helt andet område, skal du tage kontakt til den holdleder som du havde sidste år. Har holdet fået ny holdleder, skal du tage kontakt til denne, så han eller hun kan “frigive” dig til et andet hold. Hvis du ønsker at blive på holdet vil du modtage info fra din holdleder når du er tilmeldt (aktiveret).

Du kan tilmelde / oprette dig her

Du kan læse meget mere om de forskellige hold her

Du kan finde kontaktoplysninger på Holdlederne på skraldeholdet her

Du kan finde kontaktoplysninger på Holdlederne på Toiletholdene her

Vil du på et af de andre hold i girafbanden kan du finde kontaktoplysningerne på Teamlederne her